19/05/2017 admin

Honaz Burun Ameliyatı

Honaz Burun Ameliyatı

Burun ameliyatı estetik alanda çok fazla yapılan cerrahi operasyonların başında gelebiliyor. Burnun yeniden şekillendirildiği rinoplasti ameliyatı, yüz güzelliğinin orantılı doğallığını kazandırabiliyor. Bu yüzden burun yapısındaki görünüş bozukluğu ile çeşitli rahatsızlıkları olan çok fazla insan bulunmaktadır. Burnun genetik yapısındaki sıkıntılar doğuştan, solunum zorluğu çekenlerin, trafik kazaları ya da çocukluk döneminde düşme, sürtme ve ağır darbeler ile burunda oluşan şekil bozukluğu nedenleriyle ameliyat gerekebiliyor. Honaz Burun  Ameliyatı alanında doktorların​ yaptığı cerrahi girişimler ile burnun doğal görünümü yakalayabiliyor. Burun ameliyatını yapacak olan uzman adayın yüz yapısına dikkat ederek, yüz tipine en uygun olan burun şeklini verebiliyor. Buruna yeniden şekil verilirken, iç ve dış fonksiyonlarına zarar verilmemesi için iyi bir plan ve ölçümlerle en iyi sonucu alabiliyorlar.

Burun Ameliyatından Sonraki Hayat

Burun ameliyatı yüz güzelliğinin en iyi doğallığını kazanmasına yardımcı niteliğindedir. Burun ameliyatından sonra yapılan cerrahi operasyona bağlı aynı gün ya da bir hafta içinde günlük hayatınıza dönmeniz mümkündür​. Burun ameliyatından sonra dikkat edilmesi gerekenler;

  • İyileşme sürecinde ağır spor yapılmamalıdır.
  • Burnunuzu darbelere karşı korumanız gerekmektedir.
  • Alkol ve sigara kullanımı durdurulmalıdır.
  • Burun ameliyatından 6 ay sonra estetik görünümünü almaktadır.

Burun Ameliyatı İle Doğallık​

Burun ameliyatı yaptırmak isteyenler, yüz yapısının korunmasına yönelik doğal güzellik için öncelikle karar aşamasında doktorların en iyi cerrahi girişimi gerçekleştirebilmesi için burnuyla yaşadığı sorunları anlatması gerekiyor. Uzmanlar ameliyat yapacağı adayın ne istediğini anlayabilmesi ve yüz tipine en yakışacak olan burun şeklini planlama aşamasında faydalı olacaktır. Bu yüzden doktor seçimi çok önemlidir. Burun ameliyatında yüz yapısının bozulmaması psikolojik açıdan da kişiler için farklı etkiler bırakabiliyor. Bu yüzden en iyi uzmanın seçilmesi burun ameliyatında en doğal görünümü ile hiç ameliyat geçirilmemiş izlenimini verebiliyor. Honaz Burun Ameliyatı alanında uzmanlar adayın yüz tipinin ameliyata yatkınlığı ve cilt yapısına en uygun olan burun şeklini önerilerde bulunarak, doğru ölçümler ile birlikte karar alınmaktadır. Burun ameliyatı çok fazla seçeneği olan cerrahi operasyondur. Her hastaya özel burun tasarımı ile ameliyatlarda başarı sağlanmaktadır. Her cerrahi operasyonda olduğu gibi burun ameliyatının da riskleri vardır. Ameliyat esnasında riskleri azaltabilmek ya da en iyi sonuca ulaşmak için hastalar, doktorların gözetimi altında tutulmaktadır. Bu yüzden uzmanlarımız ile hasta iletişimi oldukça önemlidir. Burun ameliyatının karar aşamasında, hastanın kemik ve kıkırdak dokusu, yüz tipi, cilt yapısı, cilt kalınlığı, yaşı ve ameliyat sonrasında ki beklentileri ile doğabilecek riskler hakkında bilgilendirme yapılıp, cerrahi operasyon gerçekleştirilir. Ameliyatlar genel anestezi ve lokal anestezi ile açık veya kapalı teknikler ile gerçekleştirilir.

En İyi Burun Ameliyatı

Burun yüzün tam ortasında bulunmasından dolayı, insan yüzünün en önemli organıdır. Bu yüzden yüz yapısının birbiriyle aynı orantıda olması gerekmektedir. Uzmanlar hastanın kaş, göz, çene ve yanaklarının aynı ölçüde olması için en iyi plan ile cerrahi operasyonu gerçekleştirir. Ameliyatlarda, burnun iç ve dış fonksiyonlarını kaybetmemesi amacımızdır. Estetik alanda çok fazla cerrahi operasyonu içinde barındıran Honaz Burun Ameliyatı İle uzmanlarımız örnek burun ameliyatları yapmaktadır. Ameliyatlarda küçük olanı büyültmek, çıkıntıları düzeltmek, sarkık olanı kaldırmak, burun kemerinin alınması ve geniş olan burnu daraltma gibi cerrahi operasyonlar gerçekleştirmekteyiz. Her insanın yüz yapısı birbirinden farklıdır. Ameliyatlarda doğru ölçümler ile doğallığı bozmadan operasyonları gerçekleştirmekteyiz. Bize ulaşarak randevu alabilir ya da telefondan merkezimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Bodrum Burun Estetiği başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.